Forbes Bvba is een jonge en dynamisch bedrijf opgericht op 2018 in Sint Niklaas, België. Aan de hand van onze moderne concepten, helpen we de klanten om hun droom concept om te zetten naar werkelijkheid. Door ergonomische, comfortabel en nuttige producten te ontwerpen en aan te bieden,  ontwikkelen we ons snel om vandaag de dag een bekend en erkend merk te worden in België en Nederland.

Bij het creëren van woonruimtes is het voor ons een absolute prioriteit om sommige ruimtes meer bruikbaar te maken. Wij streven naar de beste resultaten als het komt op het ontwerpen en produceren van een interieur voor een badkamerkeuken of interieur accessoires.

 Forbes Bvba verkoopt producten die worden gebruikt in vloer-wand-terrastegels, hout- en pvc-vloertoepassingen (laminaat & parket & vinyl), alle badkamermeubels, moderne & klassieke radiator modellen. Deze producten vindt u vooral terug in interieurs voor woonkamers en badkamers, en binnendeur toepassingen in verschillende modellen. En dit allemaal tegen budgetvriendelijke prijzen.

Ons team van deskundigen zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en helpen u graag met al uw vragen. Van de bestelling tot de after sales staan ze klaar voor u! Zo kunnen we de klanttevredenheid hoog houden.

Nu kunt u ook naast het bezoeken van onze winkel ook alle producten terug vinden in onze online webshop! Sinds 2020 hebben we een volledig nieuwe webshop waar u uw lievelingsproduct gemakkelijk en snel kan terugvinden.

Vanuit de overtuiging dat professionaliteit, gemakkelijk winkelen en veiligheid op het hoogste niveau op digitaal gebied moeten kunnen gebeuren, hebben we veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring op onze website. Elke dag werken we met grote inspanning en toewijding om u, onze gewaardeerde klanten, beter van dienst te zijn.

Onze Missie

Het is een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt in de sector, klanttevredenheid nastreeft, kan analyseren en synthetiseren, en pioniert op het gebied van ontwerp-, project- en productiediensten voor de behoeften van de samenleving met zijn administratief en technisch personeel. Een reden voor voorkeur zijn in de context van winkelen en toekomstige trends onverwijld toepassen op de oorzaken ervan, is een belangrijke vorm van gedrag voor Forbes Bvba op digitaal gebied.

Onze Visie

Het is altijd om de meest ideale productkwaliteit, comfort en gemak aan de consumenten te bieden. Het is een onveranderlijke waarheid van ons bedrijfsbeleid om onze klanten, die deel uitmaken van ons partnerschap, onmiddellijk te informeren over alle innovaties. Het nemen en implementeren van stappen voor onderzoek en continue verbetering is onze huidige roadmap.

blank